У Львові із програмою «Всьо чотко» виступають «Брати Гадюкіни» (ФОТО)

Неділя, 23 серпня 2020, 20:32
Концерт культового рок-гурту початку 1990-х років відбувається на північній частині площі Ринок
У Львові із програмою «Всьо чотко» виступають «Брати Гадюкіни» (ФОТО)

У Львові триває концерт культового українського рок-гурту початку 1990-х років «Брати Гадюкіни». Він відбувається із дотриманням усіх карантинних обмежень на північній стороні площі Ринок. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Нам захотілося приїхати до Львова з меседжем «Всьо чотко». Так, карантин, так, нові реалії, в яких треба вчитися жити. Ми знаємо, що Львів вміє організувати безпечний концерт, хочемо показати як Львів туристичний переналаштувався, як дбають готелі та ресторани про безпеку та карантинні умови», – розповідає музикант та композитор Ігор Мельничук, який грає в гурті «Брати Гадюкіни» з часів його класичного складу.

Організатором концерту рок-гурту «Брати Гадюкіни» на площі Ринок у Львові виступили мережі ресторанів «Кумпель групп» та «Pizza Celentano». Організатор стверджує, що концерт відбувається із дотриманням всіх вимог коронавірусного карантину.

«Брати Гадюкіни – це вже легенда. Будучи ззовні нашої міської бульбашки, музиканти гурту, які щиро вболівають за Львів, відчули, що потрібно надати місту потужний позитивний заряд. Львів – місто, в якому завжди щось відбувається. Карантин вніс нові правила, до яких ми повинні пристосуватися і рухатися далі», – розповіла Соломія Короненко, директорка з маркетингу мереж ресторанів «Кумпель групп» та «Pizza Celentano».

Для концерту застосували обмежувачі та турнікети, на входах працюють стюарти, відвідувачів впускають виключно в масках та просять дотримуватися соціальної дистанції.

Зі свого боку гурт «Брати Гадюкіни» потішити усіх присутніх старими хітами та запалили потужне шоу.

Фото – прес-служба Львівської міської ради

comments powered by HyperComments