У Львові в галереї Василя Пилип’юка відкрилася фотовиставка «Краєвиди Львівщини»

Четвер, 20 серпня 2020, 11:55
Виставка приурочена до 90-річчя від дня заснування Фотографічного товариства у Львові
У Львові в галереї Василя Пилип’юка відкрилася фотовиставка «Краєвиди Львівщини»

Два дні тому, у вівторок 18 серпня у фотогалереї Василя Пилип’юка що на вулиці Стецька, 3а у Львові відкрилася фотовиставка «Краєвиди Львівщини», на якій відомі фотомитці Львівщини представили свої роботи. Ця виставка приурочена до особливої події – 90-річчя від заснування Фотографічного товариства у Львові та до Всесвітнього дня фотографії. Про це інформує прес-служба Львівської обласної адміністрації

На виставці представлено біля сотні неповторних фотопейзажів нашої мальовничої Львівщини 37 авторів.

Під час відкриття виставки до присутніх звернулися представники Львівської обласної державної адміністрації, директор фотогалереї Василя Пилип’юка Володимир Пилип’юк, голова Національної спілки фотохудожників України Володимир Дубас, а також львівські фотомитці та поціновувачі фотомистецтва.

Начальник відділу мистецтв та розвитку культури департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації Василь Гладкий нагородив грамотами ЛОДА учасників фотовиставки. Вони отримали нагороди за високу професійну майстерність, підняття престижу українського фотомистецтва на міжнародній арені та з нагоди Всесвітнього дня фотографії.

Виставка ініційована Львівською організацією Національної спілки фотохудожників України за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації та ГО «Центр ініціатив сприяння соціальному та культурному розвитку в Україні».

Виставку світлин «Краєвиди Львівщини» можна відвідати протягом місяця.

comments powered by HyperComments