«Львівелектротранс» закупає довідники із Правил експлуатації трамвая і тролейбуса по ціні 130 гривень за примірник

Четвер, 20 серпня 2020, 09:50
Інформація про закупівлю довідників розміщена у системі публічних закупівель «Прозорро»
«Львівелектротранс» закупає довідники із Правил експлуатації трамвая і тролейбуса по ціні 130 гривень за примірник

В Україні від квітня 2020 року діють нові Правила експлуатації трамвая і тролейбуса – відповідний наказ 3 лютого 2020 року підписав Міністр інфраструктури України Владислав Криклій, а 17 квітня 2020 року ці Правила були зареєстровані в Міністерстві юстиції України. Попередня редакція Правил експлуатації трамвая і тролейбуса, яка діяла від 1996 року була скасована.

ЛКП «Львівелектротранс» вирішило закупити примірники цього нормативного документу, оскільки він потрібен як під час підготовки водіїв електротранспорту, так і в роботі різноманітних інженерних служб підприємства. Оголошення про закупівлю Інформаційного довідника із правил експлуатації трамвая і тролейбуса під № UA-2020-08-19-003566-c опубліковано у системі електронних публічних закупівель «Прозорро». Процедура закупівлі відбулася без використання електронної системи. «Львівелектротранс» придбав у фізичної особи-підприємця Паланта Олексія Юрійовича 50 примірників «Інформаційного довідника із Правил експлуатації трамвая і тролейбуса» з інформаційно-довідниковими матеріалами із питань експлуатації трамвая і тролейбуса за 6500 гривень. Тобто один примірник «Інформаційного довідника…» обійшовся підприємству в 130 гривень. Відповідно до договором, який укладено між ЛКП «Львівелектротранс» та ФОП Палантом Олексієм Юрійовичем, довідники будуть постачані на підприємство протягом 10 днів із моменту оплати за товар. Доставка довідників буде здійснюватися за рахунок покупця.

Зазначимо, що текст нормативного документу «Правила експлуатації трамвая і тролейбуса» доступний на офіційному сайті Верховної Ради України. Обсяг проекту цього документу (із додатками), який був опублікований на сайті Державної регуляторної служби України іще в жовтні 2018 року – 154 сторінки формату А4.

Фото - Володимир Караїм

comments powered by HyperComments