У Львові ремонт вулиці Чернівецької завершать до кінця року, а вулиці Степана Бандери і Пекарську почнуть ремонтувати найближчим часом

Вівторок, 18 серпня 2020, 15:32
Мер Львова Андрій Садовий сьогодні розповідав про плани міста по ремонту інфраструктури
У Львові ремонт вулиці Чернівецької завершать до кінця року, а вулиці Степана Бандери і Пекарську почнуть ремонтувати найближчим часом

Сьогодні мер Львова Андрій Садовий в ефірі радіо «Люкс FM» розповідав про проекти по ремонту та реконструкції вулично-дорожньої інфраструктури у місті Львові.

Зокрема, за словами Андрія Садового уже до кінця вересня цього року планується відкрити для руху транспорту ліву частину вулиці Чернівецької, яка веде до головного вокзалу. До кінця року тут планують повністю завершити ремонтні роботи. Зараз також тривають роботи із облаштування скверу на вулиці Двірцевій.

Садовий також згадав і про розв’язку на вулиці Шевченка – Левандівській – Залізничній, яку відкрили нещодавно до проїзду. Традиційно – без установлених і налагоджених світлофорів. За словами Садового, світлофори підрядник планує облаштувати до кінця серпня – середини вересня. До жовтня-листопада проведуть озеленення.

«Те, що я побачив на вулиці Шевченка, — це новий ковток свіжого повітря, люди дуже щасливі тій ділянці, яка вже зроблена. Те ж стосується й Богдана Хмельницького. Ми плануємо на вересень вийти з ремонтом до вулиці Механічної. Будівельники молодці, працюють добре.», – розповів Андрій Садовий.

Зазначимо, що у ЛКП «Львівавтодор», яке виступає замовником реконструкції вулиці Богдана Хмельницького, заявляють, що роботи йдуть із випередженням  графіку, отож уже в першій декаді вересня, за сприятливих погодних умов, можуть заасфальтувати відтинок до вул. Механічної.

За словами Садового, зараз у Львові є 2 вулиці, на ремонт яких провели тендери, тож незабаром планують і старт робіт. Це вулиці Бандери та Пекарська.

«Ми давно планували почати ремонт вул. Бандери, однак тендер, який відбувся 2,5 місяці тому, переможця не виявив. Зараз же переможець є, тож ми фіналізуємо всю документацію і, можливо, уже цього року почнемо. Роботи плануємо на цей і наступний рік. Бандери і Пекарська — це надзвичайно складні магістралі. Скажімо, по Бандери 80% – це підземна частина, зокрема — повна заміна мереж. Це дуже складно, але я б дуже хотів, щоб ми якомога швидше це зробили», – зазначив міський голова.

comments powered by HyperComments