У центрі Львова замінили біля 70 метрів трамвайної колії

Понеділок, 17 серпня 2020, 16:02
Роботи із поточного ремонту колії на вулиці Дорошенка біля зупинки «Головна Пошта» виконали фахівці ЛКП «Львівелектротранс»
У центрі Львова замінили біля 70 метрів трамвайної колії

Від 8 вечора 14 серпня і до 5 години ранку 17 серпня 2020 року ЛКП «Львівелектротранс» проводило роботи по капітальному ремонту трамвайної колії в кривій на вулиці Дорошенка біля зупинки «Головна пошта». Станом на зараз усі роботи із укладання колії і її за брукування завершені, а трамваї маршрутів № 1 і 2 курсують за звичними маршрутами.

За словами директора ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Свищо, на вулиці Дорошенка прокладено 71 погонний метр трамвайної колії.

«Ділянка була аварійною, ми демонтували бетонні плити, проклали нову колію, опісля відновили дорожнє покриття, замостили бруківкою на цементно-піщаній основі, із залиттям швів бетоном. Ці роботи не лише сприяють покращенню експлуатації колії, а й значно знижують вібрації та шум у помешканнях львів'ян», – розповів Андрій Свищо.

За словами керівника «Львівелектротранс» зараз тривають підготовчі роботи по заміні пересічення колій на вулиці Івана Франка, 66 (площа Івана Франка).

У прес-службі Львівської міської ради нагадують, що із 17 до 27 серпня у Львові тривають зйомки ігрового національного повнометражного фільму «Я, «Побєда» і Берлін» за книгою Андрія Кузьменка (Кузьми «Скрябіна»). У зв’язку з цим, можливі ситуативні затримки в русі електротранспорту (вул. Стрийська, 26−48-А, пл. Соборна, 3, вул. Д. Вітовського, 41 – 43, вул. Пекарська, 69, вул. Руська, 1 – 20, вул. Підвальна 6 – 17, вул. Шептицьких), терміном до 10 хвилин, на час зйомок кадру фільму.

comments powered by HyperComments