«Львівавтодор» шукає компанію, яка напише технічне завдання на автоматизовану систему оплати паркування

Неділя, 16 серпня 2020, 16:05
В комунальному підприємстві не можуть написати технічне завдання самотужки, тому оголосили тендер по пошуку підрядника в системі «Прозорро»
«Львівавтодор» шукає компанію, яка напише технічне завдання на автоматизовану систему оплати паркування

ЛКП «Львівавтор» шукає компанію, яка б написала для комунального підприємства технічне завдання на створення, поставку та налаштування автоматизованої системи оплати послуг паркування, обліку платіжних транзакцій та контролю оплати паркування для забезпечення автоматизації процесів у сфері паркування. Відповідне оголошення опубліковане у системі публічних закупівель «Прозорро» 4 серпня 2020 року. Процедура закупівлі буде здійснюватися за спрощеною процедурою.

Відповідно до оголошення у «Прозорро», послуги з розробки технічного завдання на створення, поставку та налаштування автоматизованої системи оплати послуг паркування, обліку платіжних транзакцій та контролю оплати паркування для забезпечення автоматизації процесів у сфері паркування попередньо оцінили у 100 тисяч 899 гривень. Свої пропозиції потенційні учасники тендера зможуть подати до 18 серпня 2020 року, а електронний аукціон, який і визначить компанію-переможця, має відбутися 19 вересня 2020 року. Строк постачання робіт і послуг – до 31 жовтня 2020 року.

Зауважимо, що окрім автоматизованої системи оплати послуг паркування, ЛКП «Львівавтодор» впроваджує також автоматизовану систему оплати проїзду в громадському транспорті міста Львова («електронний квиток»). Технічне завдання на впровадження «електронного квитка» у Львові розробляли із 2014 року. Спочатку над цим питанням працювала робоча група при Управлінні транспорту, а із початку 2016 року – спеціальний відділ у ЛКП «Львівавтодор». Для коригування цього технічного завдання був залучений іще й міжнародний консультант по лінії Європейського банку реконструкції та розвитку. Основні тендерні процедури по закупівлі системи «електронний квиток» відбулися лише у 2019 році. Епопея із впровадженням «електронного квитка» у Львові наразі завершилася звільненням керівника відділу автоматизованої системи оплати проїзду ЛКП «Львівавтор» Сергія Журбенка і його публічною перепалкою із заступником директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрієм Білим. Вочевидь, впроваджуючи автоматизовану систему оплати послуг паркування керівництво «Львівавтодору» вирішило не вставати знову на ті самі граблі, і не писати завдання самотужки, а закупити його у сторонньої компанії. Можливо, це дійсно буде дешевше, а ніж утримувати спеціальний відділ, як це було із «електронним квитком».

comments powered by HyperComments