У Львові змонтували іще три питних фонтани

Субота, 15 серпня 2020, 08:39
Роботи із монтажу і підключення питних фонтанчиків виконали фахівці ЛМКП «Львівводоканал»
У Львові змонтували іще три питних фонтани

У Львові запрацювало іще три питні фонтанчики. Протягом тижня, що минає працівники «Львівводоканалу» завершили роботи із встановлення питних фонтанів на проспекті Свободи поруч із пам’ятником Тарасу Шевченку, на вулиці Підвальній, поруч із Пороховою вежею та на площі Митній. Питні фонтанчики на проспекті Свободи та на площі Митній є двосекційними і є зручними для дітей та осіб із інвалідністю, а фонтанчик на вулиці Півдальній має три секції, із яких третя (нижня) – для котів та собак. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Вода до питного фонтанчика потрапляє міським водогоном із підземних джерел наших свердловин, тому львів'яни та гості міста мають змогу безкоштовно напитися чистої артезіанської води.

Важливо, що львів'яни не контактуватимуть губами з металом фонтанчиків – стійкий потік води дозволяє напитися без контакту із краном, що важливо в умовах карантину.

Отож, чотири фонтанчики уже встановлено, довкола них відновлено благоустрій і львів'яни вже можуть пити з них воду. Воду з фонтанчиків було відібрано на аналіз, який показав, що вода відповідає усім нормам та стандартам, — це чиста артезіанська вода», – повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Фото – Олександр Мазуренко, прес-служба ЛМР.

comments powered by HyperComments