У Львові відновили роботу два автобусні маршрути у Рясне – 2

П'ятниця, 14 серпня 2020, 10:10
Відновлення роботи автобусних маршрутів № 6а та 11 стало можливим завдяки відкриттю квазікільцевої розв’язки вул. Шевченка – Левандівської – Залізничної
У Львові відновили роботу два автобусні маршрути у Рясне – 2

Відсьогодні до Рясного – 2 знову курсуватимуть автобуси маршрутів № 6а та 11. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Автобус № 6а курсуватиме від площі Галицької до Рясного-2. На маршруті курсуватиме 8 автобусів великого класу, але кількість транспорту можуть збільшити, якщо буде відповідний пасажиропотік.

У зв’язку із реконструкцією вулиці Шевченка на ділянці від вулиці Хорватської до вулиці Ярослава Мудрого, маршрут автобусів № 6а пролягатиме по вулицям Городоцькій та вулиці Левандівській, а далі по вулиці Шевченка за звичним маршрутом.

Схема руху автобусного маршруту № 6а пл. Галицька - Рясне-2 (вул. Величковського) на час ремонту вул. Шевченка

Автобуси на маршруті № 11 Рясне-2 – проспект Червоної Калини курсуватимуть за звичним маршрутом. Автобусний маршрут № 11 обслуговує приватний перевізник ТзОВ «Міра і К».

За словами «куратора» громадського транспорту Львова, заступника директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрія Білого, після запуску автобусного маршруту № 6а припинить свою роботу автобусний маршрут № 49, що пов’язано із дублюванням траси автобусного маршруту № 6а. Автобуси на маршруті № 47а, проспект Червоної Калини – Личаківська – проспект Чорновола – Рясне-2 буде і далі курсувати за звичним маршрутом.

Приміський маршрут № 217а с. Підбірці – Тракт Глинянський – Личаківська – Рясне-2 і далі буде об’їздити вулицю Шевченка по проспекту Чорновога – вул. Варшавській, Тунельній та О. Ковча.


comments powered by HyperComments