На Львівщині вчора провели майже півтори тисяч ПЛР-тестів на коронавірус

Середа, 5 серпня 2020, 08:42
Тестування виявило іще 156 випадків інфікування коронавірусом SARS-COV-2
На Львівщині вчора провели майже півтори тисяч ПЛР-тестів на коронавірус

Вчора, у вівторок 4 серпня 2020 року, лабораторії Львівщини провели рекордну за останній час кількість ПЛР-тестів для виявлення коронавірусу SARS-COV-2. В результаті цих тестів виявлено 156 нових випадки інфікування коронавірусом, із них серед львів’ян – 64 випадки. Не дивлячись на проведення рекордної кількості ПЛР-досліджень, черга на проведення ПЛР-дослідження на сьогоднішній ранок зросла порівняно із ранком вівторка із 610 до 788 зразків. Таку інформацію оприлюднила керівниця Львівського міського штабу по протидії коронавірусу, заступниця міського голови Львова Галина Слічна, пише прес-служба ЛМР.

Таким чином, станом на ранок середи 5 серпня 2020 року у місті Львові та на Львівщині від початку епідемії виявлено уже 10223 випадк інфікування мешканців коронавірусом SARS-COV-2 (+156 за минулу добу). Лабораторно зафіксовано 2629 випадків одужання від  коронавірусної хвороби COVID-19 (+ 123 за минулу добу). Нажаль, від коронавірусу і пов’язаних із ним ускладнень, на Львівщині померло уже 275 осіб, в тому числі за минулу добу 2 особи. Таким чином, відсоток лабораторно-підтверджених випадків одужання на Львівщині складає 25,72% від загальної чисельності інфікованих, відсоток смертельних випадків – 2,69%. Кількість «активних» пацієнтів із коронавірусом на Львівщині – 7319 осіб.

У прес-службі Львівської міської ради також повідомили інформацію про кількість стаціонарних пацієнтів, які лікуються від коронавірусу в лікувальних закладах міста Львова. У Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні зараз перебуває 2505 пацієнтів, із них у реанімаційному відділенні – 8 осіб, на апаратах штучної вентиляції легенів – 4 особи. У комунальних лікарнях міста Львова загалом перебуває 244 пацієнти, в тому числі: у 1-ій міській клінічній лікарні імені Князя Лева – 77 пацієнтів, у 8-ій міській клінічній лікарні – 65 пацієнтів, у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги – 102 пацієнти.

comments powered by HyperComments