Вулиці Князя Лева та Пішу у Львові ремонтуватимуть до 1 вересня

Середа, 29 липня 2020, 17:53
Про продовження термінів ремонту двох невеликих вулиць у Галицькому районі міста повідомили у Департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради
Вулиці Князя Лева та Пішу у Львові ремонтуватимуть до 1 вересня

Ремонтні роботи на вулицях Князя Лева та Пішій у Галицькому районі міста Львова затягнуться іще на один місяць – до 1 вересня 2020 року. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради із посиланням на Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Ремонт вулиці Князя Лева виконується на замовлення Галицької районної адміністрації міста Львова. Відповідно до тендерної процедури, підрядником виступає компанія ТзОВ «Будівельні споруди міста», вартість робіт – 7 мільйонів 359 тисяч гривень. На даний момент на вулиці Князя Левав виконано роботи із заміни мереж водопостачання та водовідведення і розпочато роботи із влаштування велодоріжки та брукування дорожнього покриття.

Замовником капітального ремонту вулиці Пішої теж виступає Галицька районна адміністрація міста Львова. Підрядником тут є компанія ТзОВ «Трансбудторг», роботи по капремонту розпочалися 29 травня поточного року. Вартість робіт – 4 мільйони 343 тисячі гривень. Станом на сьогодні, роботи виконано на 60%. Зараз підрядник проводить заміну аварійних ділянок інженерних мереж.

comments powered by HyperComments