У Львові завершується капітальний ремонт вулиці Підрічної

Середа, 29 липня 2020, 09:44
Ремонт цієї вулиці у Шевченківському районі Львова обійдеться у 3,8 мільйони гривень
У Львові завершується капітальний ремонт вулиці Підрічної

У Шевченківському районі міста Львова завершують ремонт вулиці Підрічної, замовником реконструкції якої є Шевченківська районна адміністрація міста Львова. Роботи із капітального ремонту вулиці проводить компанія ТзОВ «Альтбуд-ЛВ», їх вартість складає 3,8 мільйонів гривень. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За інформацією Шевченківської районної адміністрації, проектом ремонту вул. Підрічної було передбачено капітальний ремонт дороги і тротуару, влаштування місць для паркування, влаштування пандуса на в'їзді з вул. Липинського та дощоприймальних решіток, гідроізоляція фундаментів будинків, влаштування зовнішнього електроосвітлення, антипаркувальних елементів та велопарковки, озеленення території, а сааме: висадка кущів – 421 штук, дерев – 4 штук, відновлення газонів.

Наразі уже виконано основний об’єм робіт. До кінця тижня планують завершити освітлення й облаштувати газони.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, у Шевченківському районі Львова планується також провести ремонт вулиці Малинової, який обійдеться у 2,5 мільйони гривень. За словами градоначальника «завдяки інвестиціям міста, вартість нерухомості у цьому районі стає кращою для власників помешкань».

comments powered by HyperComments