Народний Рух України і Радикальна партія Олега Ляшка на Львівщині разом підуть на місцеві вибори

Середа, 22 липня 2020, 15:06
Про це повідомили представники цих партій під час зустрічі із представниками ЗМІ у прес-центрі ІА «Гал-інфо»
Народний Рух України і Радикальна партія Олега Ляшка на Львівщині разом підуть на місцеві вибори

Народний Рух України та Радикальна партія Олега Ляшка разом підуть на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року на Львівщині. Про це повідомило ІА «Гал-інфо», в прес-центрі якої відбулася зустріч представників НРУ та партії Олега Ляшка із журналістами.

За словами першого заступника голови Львівської обласної ради Богдана Гагаляка, обидві партії підуть на вибори під єдиним брендом НРУ.

«Обов’язковою умовою було те, що базовою партією буде “Народний рух України. Тому ми раді повідомити вам, що наші політичні сили на Львівщини об'єднуються під прапорами «Народний Рух України»,а – заявив Гагалюк.

За словами керівника штабу «Народного Руху України» на Львівщині, керівника львівського осередку партії Романа Филипіва, зараз країна перебуває у небезпеці тому виникла необхідність об’єднання із іншими політичними силами.

На думку голови Львівської територіальної організації “Радикальної партії Олега Ляшка” Миколи Іщука, хиткою ситуацією в країні користуються проросійські сили, тому задля перемоги над ворогом, задля збереження країни — українцям необхідно об'єднатись.

Обидві політичні сили переконані у тому, що країна потребує взаємопідтримки громадян. Сьогодні не на часі стояти осторонь. Львівщина вже показала єдність під час боротьби за українську мову, тож у такому напрямку політичне об’єднання планує рухатись і надалі.

Фото - Оксана Ляхович, "Гал-інфо".

comments powered by HyperComments