У понеділок у Львові розпочнуть капремонт непарної сторони вулиці Хуторівки

П'ятниця, 17 липня 2020, 19:33
Завершити капітальний ремонт вулиці Хуторівки планують до 30 вересня поточного року
У понеділок у Львові розпочнуть капремонт непарної сторони вулиці Хуторівки

У Львові продовжується капітальний ремонт вулиці Хуторівки, який почали у січні цього року. Із 8 години ранку 20 липня буде перекрито для руху транспорту ділянку вулиці Хуторівки від проспекту Червоної Калини до вулиці Стрийської (непарна сторона). Об’їзд буде проводитися відповідно до затвердженої схеми.

Наразі компанія-підрядник ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор» уже завершило облаштування каналізації, каналізаційних колодязів, влаштування водопроводу та водяних колодязів, завершують стелити перші шари асфальту на парній стороні вулиці. Отож розпочинатимуть роботи на непарній частині вулиці. Загальна вартість робіт із капітального ремонту вулиці Хуторівки обійдуться бюджету міста у 125 мільйонів гривень.

За словами мера Львова Андрія Садового, після капремонту вулиця Хуторівка буде мати по три смуги для руху транспорту, в тому числі по одній – для руху громадського транспорту. На вулиці планується облаштувати хідники і велодоріжки.

Садовий каже, що частину вулиці Хуторівки, яка ближче до гуртового ринку «Шувар» планують відкрити уже із понеділка для проїзду і відповідну іншу частину будуть ремонтувати. На ділянці до ринку «Шувар» уже нанесено два шари асфальту.

Зауважимо, що в рамках капітального ремонту вулиці Хуторівки планують прокласти нову тролейбусну лінію від вулиці Наукової до проспекту Червоної Калини. Завершення робіт очікується до 30 вересня 2020 року.

comments powered by HyperComments