Неповнолітній мешканець Львівщини втік із дому, щоб захищати Україну

Середа, 15 липня 2020, 12:43
17-річного мешканця Пустомитівського району, який утік із дому, виявили у зоні проведення ООС – на блок-посту біля міста Слов’янська
Неповнолітній мешканець Львівщини втік із дому, щоб захищати Україну

У понеділок, 13 липня 2020 року, у поліцію із заявою про зникнення свого 17-річного сина Дениса Лагодича звернувся мешканець сила Гринів Пустомитівського району. Батько повідомив, що напередодні біля 22:00 Денис пішов із дому після чого зв’язок із неповнолітним був втрачений. Поліція негайно оголосила хлопця у розшук. Про це повідомляє «Гал-інфо» із посиланням на прес-службу ГУ Національної поліції у Львівській області.

Розшукали хлопця дуже оперативно – його виявили на блок-посту біля міста Слов’янська Донецької області у зоні проведення Операції Об’єднаних сил. У розшуку Дениса Лагодича були задіяні співробітники ювенальної превенції,дільничні офіцери поліції, оперативники та співробітники інших сліжб та підрозділів поліції Львівщини. Орієнтування на безвісно зниклого були розіслані у територіальні підрозділи Національної поліції України.

Знайшли хлопця із Львівщини сьогодні, 15 липня 2020 року. За словами Дениса він мав намір приєднатись до військових та зі зброєю в руках захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

Правоохоронці порадили Денису почекати кілька років, здобути за цей час відповідні знання та навички, після чого реалізовувати свої плани у передбачнений законом спосіб. Хлопець здоровий та неушкоджений, невдовзі правоохоронці повернуть його додому. Наразі невідомо, яким чином хлопець за дві доби зміг перетнути всю Україну із заходу на схід.

comments powered by HyperComments