Мешканку Винник, що під Львовом, покусала змія

Вівторок, 14 липня 2020, 16:27
Жінку госпіталізували для стаціонарного лікування через укус змії
Мешканку Винник, що під Львовом, покусала змія

У прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області повідомили про те, що позавчора, 13 липня 2020 року через укус змії на стаціонарне лікування потрапила жінка 1958 року народження, мешканка міста Винники. Про це пише «Гал-інфо».

У ГУ ДСНС повідомляють, що вечором неділі, 13 липня, о 20:53 на телефон «101» Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги» у м. Львові госпіталізована мешканка міста Винники 1958 року народження із діагнозом «Укус змії».

У головному управлінні ДСНС України у Львівській області застерігають мешканців Львівщини бути обережними та уважними відправляючись у ліс чи на природу. Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.

Мешканців Львова і Львівщини закликають бути уважними в місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи у ліс краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить.

comments powered by HyperComments