У Львові проводять ремонт у 4-ій міській поліклініці

Вівторок, 14 липня 2020, 15:35
Паралельно із ремонтом в середині лікувального закладу, ремонтують територію біля входу в поліклініку
У Львові проводять ремонт у 4-ій міській поліклініці

Біля 4-ої міської поліклініки у місті Львові зараз облаштовують громадський простір, а також відремонтують площу біля входу в лікувальний заклад. Паралельно проводяться ремонтні роботи і у приміщеннях поліклініки. Сьогодні оглядав стан ремонтних робіт та спілкувався із медиками 4-ої поліклініки міський голова Львова Андрій Садовий, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вартість ремонту площі перед 4-ою поліклінікою – біля 1,1 мільйони гривень. Тендерна документація уже підготовлена.

«Тут невеликий обсяг робіт, тому треба терміново оголошувати тендер і це все зробити паралельно, щоб усе було красиво.

Район громадський простір зробить до 1 вересня. Ідеально було б все зробити в одному ключі. Подібна ситуація у нас є в Рясне, де ми приміщення віддали під амбулаторію, а район ще буде доробляти простір біля поліклініки», – заявив Андрій Садовий.

За словами Остапа Місюри, головного лікаря 4-ої міської поліклініки, зараз люди менше звертаються в поліклініку. Медики поліклініки виконали 1900  ПЛР-тестів, 260 осіб уже одужало від коронавірусу, 912 осіб є на моніторингу, як контактні особи. Головний лікар 4-ої поліклініки зазначив, що в цьому лікувальному закладів проводиться забір проб для ІФА тестування, заклад планує придбати потужний аналізатор і роботи такі тести самостійно. За його словами, медичний заклад зараз більш підготовлений до коронавірусу, а ніж на початку року. Він також відзначив, що «112 осіб у нас на спостереженні, і ми не можемо їх відпустити на роботу».

Щодо проведення ІФА-тестування, то Остап Місюра зазначив: «У нас є дуже багато охочих здавати ІФА, але технічно можливості взяти у всіх забір не можемо. Ми беремо ІФА лише за скеруванням сімейного лікаря».

Садовий оглянув ремонти, які провели у 4-ій міські поліклініці, а також ознайомився із роботою поліклініки в умовах епідемії коронавірусу та із дотриманням санітарних та протиепідемічних заходів.

У прес-службі Львівської міської ради зазначили, що у 1-му півріччі 2020 року на утримання 4-ї міської поліклініки Львова використано 10892,8 тис грн із загального фонду міського бюджету та медичної субвенції. Використано 37376,6 тис грн коштів Національної служби здоров’я України. За цей період відремонтовано низку приміщень та кабінетів, водопостачання та санвузли 1 та 2 поверхів, кімнати для реабілітації тощо.

comments powered by HyperComments