Географія поширення коронавірусу на Львівщині: де учора було виявлено інфікованих

Неділя, 12 липня 2020, 15:36
За даними Львівської обласної державної адміністрації, протягом доби 11 липня 2020 року було проведено 518 ПЛР-тестів, із яких 121 тест виявився позитивним
Географія поширення коронавірусу на Львівщині: де учора було виявлено інфікованих

Станом на ранок 12 липня 2020 року на Львівщині із початку епідемії виявлено уже 7003 випадки інфікування коронавірусом SARS-COV-2, в тому числі – 121 випадок інфікування був виявлений вчора, 11 липня 2020 року. Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації.

Найбільше нових випадків інфікування коронавірусом вчора було виявлено на території Львівської міської ради – 49 випадків, із яких 47 – у місті Львові, а іще 2 – Брюховичах.

Із районів Львівської області найбільше нових випадків інфікування коронавірусом вчора виявлено у Кам’янко-Бузькому районі – 17 випадків, із яких 7 випадків у селі Жовтанці, по 2 випадки у Кам’янці-Бузькій, Добротворі, Старому Яричеві та Колоденці, по одному випадку – в Запитові та Ременові.

 На другому місці Миколаївський район, де вчора виявлено 14 нових інфікованих коронавірусом. Із них 7 – у місті Миколаєві, 4 – у с. Дроговиж, по одному у Берездівцях, Луб’яній та Малій Горожанні.

У Городоцькому районі вчора виявлено 8 випадків інфікування коронавірусом, із них 3 – у Великому Любіні, по 1 у місті Городку, селах Вишня, Повітно, Комарно, Суховоля. 7 нових випадки інфікування коронавірусом виявлено у Пустомитівському районі – два випадки у Лисиничах, по одному випадку в Зимній Воді, Пасіках-Зубрицьких, Пустомитах, Солонці та Холодновідці. У Самбірському районі виявлено 4 нових випадки інфікування – 2 у місті Самборі і по одному в селах Хлопчиці та Дубрівка. Також 4 недужих на корона вірусну хворобу виявлено у Сокальсткому районі – по одному в селах Домашів, Поториця, Суховоля і місті Сокалі.

У Дрогобицькому районі вчора виявлено 3 нових випадки інфікування людей коронавірусом – по одному в Болехівцях, Літині та Опорах. В Золочівському районі теж виявлено 3 нових випадки інфікування коронавірусом – всі у селі Заставному.

По два нових випадки інфікування коронавірусом зафіксовано у Жидачівському, Жовківському та Яворівському районах – у Жидачеві, Тейсарові, Жовкві (2 особи), Вороцеві та Ямельні.

По одному випадку нового інфікування коронавірусом виявлено у Бродівському районі (с. Голубиця), місті Дрогобичі, Мостиському районі (с. Черневе), Старому Самборів, Червонограді та Стрию.

comments powered by HyperComments