Завтра у Львові в частині Личаківського і Шевченківського районів у кранах не буде води

Середа, 8 липня 2020, 19:07
Подачу води припинять із 09:00 до 22:00 9 липня 2020 року – це пов’язано із пере підключенням новозбудованих ділянок водогону діаметром 225 міліметрів на вулиці Богдана Хмельницького.
Завтра у Львові в частині Личаківського і Шевченківського районів у кранах не буде води

ЛМКП «Львівводоканал» попереджає львів’ян про те, що завтра 9 липня 2020 року із 09:00 до 22:00 буде тимчасово припинене водопостачання у частині Шевченківського і Личаківського районів міста Львова. Це пов’язано із перепідключенням новозбудованих ділянок водогону діаметром 225 міліметрів на вулиці Богдана Хмельницького, 139 – 159. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Отож, завтра водопостачання буде припинено на таких вулицях Львова: Промислова, Волинська, Равська, Діаманда, Погідна, Дублянська, Зустрічна, Богдана Хмельницького (непарна сторона від № 139 до № 219, парна сторона від № 100 до № 188), Ратича, Механічна, Опришківська, Туркменська, Олійна, Алішера Навої, Метлинського, Сушкевича, Радехівська, Перехід, Ребета, Дніпрової Чайки, Ковальська, Гамалії, Пинська, С. Галечко, Милятинська, Горіхова, Миргородська, Корецька, Поворотна, Новознесенська, Таращанська, Молочна, Саковича, Петрусенко, Белзька, Корейська, Черника, Падури, Щоголева, Пластова, Ковельська, Бодянського, Васильченка, Черкаська, Врізана, Гнатевича, Тарнавка, Крайня, Шатківського, Юнацька, Помірки, Металістів, Польова, Грядкова та Кукурудзяна. На час відключення водопостачання працюватимуть водовозки, які будуть знаходитися із 10 години ранку на вул. Металістів-Польовій.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. У період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

comments powered by HyperComments