Львів’янам, що мешкають у Франківському та Сихівському районі обіцяють із суботи поступово відновити подачу гарячої води

Середа, 8 липня 2020, 18:26
Гарячу воду із суботи отримають ті мешканці Львова, яким гаряче водопостачання та опалення забезпечує львівська ТЕЦ-1
Львів’янам, що мешкають у Франківському та Сихівському районі обіцяють із суботи поступово відновити подачу гарячої води

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» говорять, що підприємство завершило гідравлічні випробування теплових мереж. Зараз тривають роботи з ліквідації виявлених поривів і пошкоджень на трубопроводах. Зараз поступово йде відновлення гарячого водопостачання в оселях львів’ян. Зокрема зараз гарячою водою на 100% забезпечені мешканці Галицького району, на 98% - Личаківського і на 83% - Шевченківського району міста Львова. Із суботи 11 липня 2020 року підприємство розпочне відновлення подачі гарячої води у Франківський та Сихівський районі міста Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«З понеділка ми розпочали процес відновлення подачі гарячої води нашим споживачам після гідравлічних випробувань. Робимо це поетапно, адже не всі мережі одночасно можемо ввести в роботу, бо на деяких ще тривають роботи з ліквідації виявлених пошкоджень.

Вже введено в роботу ТЕЦ-2, яка забезпечує подачу гарячої води у Шевченківський район, і відновлено гаряче водопостачання до 222 будинків у цьому районі.

У суботу, 11 липня, будемо розпочинати відновлення подачі гарячої води мешканцям Франківського і Сихівського районів, які обслуговує ТЕЦ-1», –  повідомив Валентин Вольський, директор ЛМКП «Львівтеплоенерго», під час сьогоднішньої апаратної наради.

За інформацією диспетчерської служби ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на зараз гарячу воду отримує 352 будинків, які обслуговує підприємство. Це 11 будинків – у Галицькому районі (100%), 111 – у Личаківському районі (98%), 222 – у Шевченківському (83%) і 4 – у м. Винники, 4 – у Франківському районі.

comments powered by HyperComments