У Львові закрили для проїзду ділянку вулиці Шевченка (ФОТО)

Середа, 8 липня 2020, 14:05
Тут сьогодні мали початися роботи із реконструкції. Виконувати їх на замовлення ЛКП «Львівавтодор» буде турецька компанія «Онур»
У Львові закрили для проїзду ділянку вулиці Шевченка (ФОТО)

Як сьогодні зранку повідомили у Львівській міській раді, проїзд вулицею Шевченка у Львові від вулиці Хорватської до вулиці Ярослава Пстрака перекритий для руху транспорту – тут будуть проводитися роботи по реконструкції вулиці.

Схема об'їзду ділянки вулиці Тараса Шевченка, де починається реконструкція.

На своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсьбук» депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич опублікував фото закритої ділянки вулиці Шевченка. Він зазначає, що закрите також перехрестя вулиць Тараса Шевченка я Ярослава Мудрого. Не дивлячись на те, що про перекриття ділянки вулиці повідомили заздалегідь і встановили відповідні знаки, деякі водії все ж «проривалися» через закриту ділянку вулиці Шевченка.


Схема закритої ділянки вулиці Тараса Шевченка.

«І знаки стоять відповідні, але наші люди їх чомусь їх не бачать і їдуть по хідниках», – пише депутат. Він нагадує, що із сьогоднішнього ранку автобуси маршруту № 17, які курсували до будівництва «квазі-кільця» на перехрестях вулиць Шевченка – Левандівської – Залізничної, будуть курсувати по вулиці Городоцькій до Левандівки і Протезного заводу.

Фото - Ігор Зінкевич

comments powered by HyperComments