На низці вулиць Львова сьогодні не буде водопостачання

Середа, 8 липня 2020, 09:08
Водопостачання відключать у частині Шевченківського району у зв’язку із підключенням нового водогону по вулиці Лінкольна
На низці вулиць Львова сьогодні не буде водопостачання

Сьогодні, 8 липня 2020 року, із 09:00 до 21:00 буде тимчасово припинено водопостачання в будинках, що розташовані в частині Шевченківського району міста Львова, а саме на вулицях Уманській, Міртовій, Плющевій, Хмільовій, Шполянській, Лінкольна № 1 і 3, Замарстинівській № 144 і 150, а також на вулиці Грабовій. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради із посиланням на ЛМКП «Львівводоканал».

Причиною відключення подачі води є проведення робіт із перепідключення новозбудованих ділянок водопроводу діаметром 160 мм і 110 мм на вул. Лінкольна, 1−3.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. В період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

ЛМКП «Львівводоканал» сподівається на розуміння мешканців і просить вибачити за тимчасові незручності та зробити запас питної води.

comments powered by HyperComments