У Львові мешканцям відновлюють подачу гарячох води в оселі містян

Вівторок, 7 липня 2020, 15:40
Вчора, 6 липня 2020 року почала роботу ТЦ «Північна» (ТЕЦ-2), яка забезпечує подачу гарячої води мешканцям Шевченківського району

ЛМКП «Львівтеплоенерго» завершило гідравлічні випробування теплових мереж. Зараз тривають роботи з ліквідації виявлених поривів і пошкоджень на трубопроводах, розпочався процес відновлення подачі гарячої води споживачам. Про це повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема вчора, 6 червня 2020 року запущено в роботу ТЦ «Північна» (ТЕЦ-2), яка забезпечує гаряче водопостачання у Шевченківський район міста Львова.

«Вчора ми розпочали процес відновлення подачі гарячої води нашим споживачам після гідравлічних випробувань. Робимо це поетапно, оскільки не всі мережі можемо ввести в роботу водночас, адже на деяких ще тривають роботи з ліквідації виявлених пошкоджень.

Так, вчора, ми запустили в роботу один із найбільших наших об'єктів — ТЦ «Північна», яка обслуговує весь Шевченківський район. Зараз триває процес налагодження режимів роботи, і в другій половині дня більша частина району вже буде з гарячою водою», – розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Станом на ранок 7 липня 2020 року, ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає гарячу воду до 132 будинків. Це 11 будинків у Галицькому районі (100%), 101 у Личаківському районі, 4 будинки у м. Винники, 4 у Франківському і 12 у Шевченківському районах.

Відновлення подачі гарячої води після гідравлічних випробувань відбувається швидше встановлених термінів, адже ЛМКП «Львівтеплоенерго» планувало відновити гаряче водопостачання з 13 липня.

comments powered by HyperComments