В Україну із Італії львів’янин намагався ввести старовині мечі та шаблі

Понеділок, 6 липня 2020, 14:24
Контрабандне ввезення старовинної холодної зброї виявили прикордонники у пункті пропуску «Тиса» на Закарпатті
В Україну із Італії львів’янин намагався ввести старовині мечі та шаблі

Старовинну холодну зброю перевозив із Італії в Україну 43-річний мешканець Львова, який керував мікроавтобусом «Fiat» на українській реєстрації. Про це повідомило «Гал-інфо» із посиланням на прес-службу Дердавної прикордонної служби України.

Повідомляється, що під час перевірки багажного відсіку мікроавтобуса «Fiat» наряд прикордонників та митників під час спільного огляду помітив картонну коробку із старовинними предметами. Було прийнято рішення про виведення цього мікроавтобуса із загального потоку транспортних засобів і проведення посиленого огляду.

В результаті перевірки серед посилок із-за кордону було виявлено старовинну холодну зброю – чотири шаблі та меч. Водій мікроавтобуса заявив прикордонникам та митникам, що перевозив посилку на прохання невідомої йому особи.

Виявлена холодна зброя вилучена митниками для проведення подальшої експертизи. На адресу правоохоронних органів скеровано повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 201 Кримінального Кодексу України «Контрабанда».

comments powered by HyperComments