Львівські «Карпати» платять суперникам ФК «Рух» за перемоги

П'ятниця, 3 липня 2020, 14:06
Відео з доказами оприлюднили у мережі.
Львівські «Карпати» платять суперникам ФК «Рух» за перемоги

Виконавчий директор "Карпат" Ростислав Ящишин у телефонній розмові зі спортивним директором "Минаю" Михайлом Кополовцем озвучив пропозицію про те, що Олег Смалійчук дає клубам Першої ліги 500 тисяч гривень за перемогу над "Рухом".

Відеозапис цієї розмови опилюднили у мережі.

Раніше «зелено-білі» офіційно заявили про брак коштів у своєму клубі і попросили про фінансову підтримку у вболівальників та бізнесменів. Також, Григорій Козловський пропонував оплатити всі витрати на виїзні матчі "Карпат" на які вони не можуть виїхати ось вже другий тур.

"Ця інформація мене просто шокувала і вбила тим цинізмом, який буває у людей. Першим відгукнувся голова Львівської ОДА Максим Козицький із закликом підтримки. Також до мене звертались кілька топ-бізнесменів Львова, щоб допомогти із цими виїздами і "Карпати" могли гідно дограти цей сезон, хоч шанси у неї не дуже великі. Але зробити це як команда гідного міста, дати шанс молодим "левам" себе проявити. Ми також готові були допомогти "Карпатам" і це є нормально. Ми з одного міста і робили це від щирої душі. 

У мене питання до керівництва "Карпат", хлопці що з вами? Своїми заявами ви витерли ноги об львів'ян, вболівальників! Ви заявляєте, що не маєте півтора мільйони, але готові платити тим, хто обіграє "Рух"? Це нормально? Хлопці, ви диверсанти, біжіть звідси, лишіть в спокої Львів і львівський футвол", - обурюється президент «Руху» Григорій Козловський.

Повний запис розмови можна почути у відео:

comments powered by HyperComments