На Львівщині слідчі відкрили провадження за спробу дати хабара поліцейським

Вівторок, 9 червня 2020, 14:17
7 червня, близько опівночі, під час патрулювання у селищі Куликів, екіпаж сектору реагування патрульної поліції Жовківського відділення поліції виявив у чоловіка згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на «канабіс». На місці події працювала слідчо-оперативна група.
На Львівщині слідчі відкрили провадження за спробу дати хабара поліцейським

Про це пише “Кулемет” з посиланням на ГУ НП у Львівській області.

Намагаючись уникнути відповідальності, раніше судимий за наркозлочини 24-річний місцевий мешканець запропонував поліцейським неправомірну вигоду у сумі 1500 гривень.

Правоохоронці неодноразово попереджали громадянина про неприпустимість таких дій, а також про кримінальну відповідальність, передбачену за це правопорушення, проте чоловік наполягав на своєму.

Грошові кошти вилучено, речовину передано на експертне дослідження.

За фактом слідчі Жовківського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

comments powered by HyperComments