Під час карантину учні мистецьких шкіл Львівщини навчаються онлайн та заохочують до музичних челенджів

Четвер, 2 квітня 2020, 15:59
Перед освітою Львівщини та мистецькою освітою, зокрема, з впровадженням карантину постали нові виклики та завдання налагодити процес навчання у дистанційній формі.
Під час карантину учні мистецьких шкіл Львівщини навчаються онлайн та заохочують до музичних челенджів

Педагогічні колективи закладів початкової мистецької освіти напрацювали нові методи навчальної та методичної роботи, віднайшли нові засоби та форми роботи з учнями аби ті не тільки не втратили набутих знань і навичок, а й змогли отримати нові, повідомили у прес-службі ЛОДА.

«Викладачі інструментальних відділів проводять заняття, застосовуючи засоби комунікації мережі інтернет, а музично-теоретичних дисциплін освоюють додаток Google Classroom та формують групи для дистанційного навчання», - розповідає заступник директора департаменту Ірина Гаврилюк.
З метою підтримки та розвитку творчості учнів мистецьких, музичних, художніх та загальноосвітніх шкіл міста Львова та Львівської області, заохочення дітей до самостійної творчості та розмаїтого дозвілля на час карантину, учні мистецьких шкіл області беруть активну участь в онлайн конкурсі «Музичний карантин 2020» та «Малярський карантин 2020», темою якого є «Мрії під час карантину».

Також учасники духового оркестру «Львівські фанфари» дитячої школи мистецтв №5 м. Львова запросили всіх охочих приєднатися до челенджу «Залишайся вдома і грай».

comments powered by HyperComments