Біля Львова зведуть унікальний комплекс новітньої Академії футболу

П'ятниця, 13 березня 2020, 14:18
На території м. Винники, що поблизу Львова, триває зведення унікальної в Україні Академії футболу – масштабного соціального проекту, що має на меті популяризацію спорту серед дорослих та дітей. Про це повідомляє ІА «Вголос».
Біля Львова зведуть унікальний комплекс новітньої Академії футболу

Так, 13 березня на території колишнього Винниківського озера проводиться розбудова спортивної інфраструктури міста. Для цього погоджена уся містобудівна документація, зокрема детальні плани території та розроблений проект.

Наразі частина містобудівного плану уже реалізована, зокрема побудовані футбольні поля та дитяча академія. Активним темпом там проводяться ремонтні роботи.

1450578 1500894Загалом у Винниках зведуть 8 футбольних полів зі штучним і трав’яним покриттям, там же будуть спальні будинки, сучасний басейн та спортивно-реабілітаційний центр.

Президент футбольного клубу “Рух” та керівник Академії футболу Григорій Козловський раніше запевнив усіх, що відпочинкову зону у Винниках не лише збережуть, але й збільшать. А всі винниківчани матимуть безперешкодний доступ до сучасної і комфортної зони відпочинку.

Зазначимо, що будівництво Академії футболу це – перша вагома інвестиція у спортивну інфраструктуру Львівщини, починаючи з 2012 року, коли у Львові відбувалось «Євро».

comments powered by HyperComments