Чи відкриють у Львові наркологічний кабінет для водіїв?

Вівторок, 3 березня 2020, 16:27
Розповідає Іван Собко.
Чи відкриють у Львові наркологічний кабінет для водіїв?

Іван Собко, заступник очільника Львівської області, розповів про теперішню ситуацію щодо створення кабінету огляду нетверезих водіїв.

"Питання наркологічного кабінету є дуже актуальне і тягнеться вже, нажаль, понад 2 місяці. Ситуація, що відбувається кожен день на вулицях Львова та області є дійсно страшна, особливо, коли з новин чуєш: там сталась аварія за участі п’яного водія, там – за участі водія в стані наркотичного сп’яніння.

Розгляд питання щодо відновлення роботи наркокабінету є на контролі в Львівській облдержадміністрації та Львівській обласній раді. За дорученням голови облдержадміністрації та відповідно до рішення постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку (Протокол № 71 від 10.02.2020) досягнуто спільної позиції Львівської облдержадміністрації та Львівської обласної ради щодо співпраці і співфінансування разом з бюджетом міста Львова на паритетних засадах.

За попередніми результатами консультацій та погодженнями з керівництвом міста Львова, а саме: паном Володимиром Зубом начальником управління охорони здоров’я та Галиною Слічною заступницею міського голови з гуманітарних питань ми маємо спільне бачення щодо співфінансування видатків для відновлення функціонування такого кабінету", - пише він у Фейсбуці.

Крім того, Іван Собко зазначив, що голова ЛОДА Максим Козицький скерував офіційний лист до Львівської міської ради для оперативного реагування міського голови на цей лист та надання відповідних доручень, щоби ми якнайшвидше відновили роботу цього кабінету.

У свою чергу обласний бюджет Львівської області одразу ж після позитивного рішення Міської ради гарантує запуск фінансування і відновлення кабінету. 

comments powered by HyperComments