Депутат зі Львівщини склав мандат після того, як облаяв АТОвця

Четвер, 6 лютого 2020, 22:54
Депутат Бродівської райради вибачився за свої слова.
Депутат зі Львівщини склав мандат після того, як облаяв АТОвця

Ще 25 грудня минулого року депутат Бродівської районної ради 64-річний Василь Маховський зробив на своїй сторінці у Facebook допис, де висловив свою думку стосовно того, як забрати українських выйськових з ОРДЛО. Допис прокоментував боєць АТО Микола Федорчук, написавши:«Ви я бачу уже з проблемами району розібрались. Що аж за геополітику взялись». На це Маховський відреагував у доволі грубій формі: «Давно я тебе пенька обісцяного нечув вже думав що на передовій грохнули. Але як виявилося лихе негине».

 

1497281 2066215
Скріншот переписки депутата Маховського з атовцем Федорчуком

Зараз цієї гілки коментарів немає під дописом Маховського, однак Микола Федорчук встиг зробити скріншот. Під час засідання сесії Бродівської районної ради 4 лютого Микола Федорчук виступив перед депутатами і розповів їм про конфлікт із Маховським. Наступного дня Маховський оприлюднив на своїй сторінці у Facebook допис, у якому вибачився перед бійцями АТО за те, що їх ображав.

 

А вже 6 лютого Василь Маховський в ефірі місцевого ТРК «Броди» заявив, що складає депутатські повноваження через скандал, який виник довкола його публічної переписки з атовцем Миколою Федорчуком.

«Подія яка сталася на сесії 4 лютого, а саме заява пана Федорчука щодо нашої переписи – там дійсно були з моєї сторони не дуже пристойні слова, але вони в ніякому разі не стосувалися атошників. Я хочу щоб вони не сприймали це в образу. Це була персональна переписка. Тим не менш я хочу вибачитись перед всіма атовцями за те, що я написав цій людині. Також я хочу повідомити, що я прийняв рішення скласти з себе повноваження депутата районної ради, бо я маю нести відповідальність за свої слова», – зокрема, сказав Маховський.

comments powered by HyperComments