У Львові пропонують скасувати смуги громадського транспорту

Вівторок, 4 лютого 2020, 11:36
Відповідна петиція з‘явилася на сайті ЛМР.
У Львові пропонують скасувати смуги громадського транспорту

Львів’янин просить ліквідувати смуги громадського транспорту хоча б на 1 місяць та проаналізувати ситуацію , чи зменшиться кількість заторів.

«Якщо ситуація стане кращою, то в подальшому не повертатися до питання автобусних смуг. Також прошу створити комісію, яка подасть на розгляд ЛМР якусь нову ідею щодо ліквідації транспортного колапсу», – написано у зверненні.

«Вулиця Городоцьке, Приміський вокзал: смуга присутня, але нею ніхто не користується, бо з 9.00 до 19.00 там розвантажується товар. Вулиця Чорновола після введення тої смуги місто зупинилося в заторі. Пр. Свободи: тут взагалі сенсу немає, бо автобуси і приватні автомобілі всі зустрічаються біля Готелю «Жорж» і стоять в одному заторі. Скільки б ви автобусів не закупили, скільки б ви не купили нових трамваїв, а альтернативи метрополітену немає. І та нісенітниця, яку запропонували в управлінні транспорту, – «міську електричку», яка теж в даному випадку нічого не дасть. Тому прошу після ліквідації автобусних смуг зобов’язати управління транспорту підготувати адекватну дорожню карту проекту відкриття метрополітену», – наголосив Василь Лозовий.

comments powered by HyperComments