У Львові демонтують МАФи з алкоголем та ломбардами

Четвер, 26 грудня 2019, 13:00
З переліку тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності Львова виключили частину МАФів, де торгують алкоголем та працюють ломбарди, лотереї, видають швидкі кредити.
У Львові демонтують МАФи з алкоголем та ломбардами

Окрім того, вилучили ті кіоски, які займають більші площі, ніж дозволено.

Відповідне рішення прийняли депутати Львівської міської ради під час засіданян сесії 26 грудня, пише ZAXID.NET.

Як зазначив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач, близько 10% львівських МАФів виключили з переліку тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності. Загалом у переліку залишилось 291 МАФ. Таке рішення прийняла спеціальна комісія міської ради, яку очолює Зубач.

З переліку тимчасових споруд вилучили ті МАФи, основною діяльністю яких є продає алкоголю, а також ті, де діють ломбарди, лотереї та кредитні установи. Також з переліку вилучили кіоски, площі яких не відповідають документам.

«90% МАФів зберігаються у наступній комплексній схемі, решту вилучаємо через суттєві порушення. Це ті, де не були переоформлені документи або було виявлено суттєву невідповідність у площі, прописаній у документах. Ми також скерували запити до районних адміністрацій надати інформацію про тимчасові споруди, де в основному здійснюється торгівля алкоголем, де є ломбарди, лотереї, кредитні послуги», – пояснив Любомир Зубач.

comments powered by HyperComments