Мешканці села на Лвьівщині 4 кілометри пішки мусять добиратися до райцентру

П'ятниця, 13 грудня 2019, 18:56
За 5 років проблему так і не вирішено.
Мешканці села на Лвьівщині 4 кілометри пішки мусять добиратися до райцентру

"Вертаюсь з Буська автобусом Львів-Нивиці. Сідаю на вільне місце, біля мене – пані поважного віку. Слово за словом… Живе жінка на Лісовому, 71 рік минув. Конче треба було поїхати до Буська, а транспорту жодного… На щастя, школяриком доїхала до лопатинської дороги, і пересіла на автобус Демидівка-Львів.  Правда, довелось понад годину очікувати на зупинці, благо, що погода дозволила.

– Ну а назад? – запитую. Скрушно хитає головою: – Пішки…Пішки понад 4 кілометри… Дошкуляє хвора нога, є проблеми з хребтом, але виходу іншого нема. Через хвилю продовжує: – Як тільки зійду з автобуса, – подумки молюсь… Так легше йти, а там, дивись, Бог почує мою щиру молитву, і за плечима загальмує авто… Я побажала їй, як годиться, щасливо і швидко опинитись на своєму подвір’ї.

Шановна районна владо! Кому, як не Вам знати проблеми своїх людей. Будь ласка, вишукайте можливість відкрити один-єдиний оборотний рейс з Буська до села Лісове. Ця проблема на слуху мешканців села уже більше п’яти років", - пише Зіновія Кузьма

comments powered by HyperComments