НК Львівщини вітає з річницею Революції Гідності!

Четвер, 21 листопада 2019, 14:58
Сьогодні в Україні відзначається День Гідності та Свободи.
НК Львівщини вітає з річницею Революції Гідності!

Рівно 6 років тому, 21 листопада 2013, українська молодь розпочала протести проти режиму Януковича.
Ці події стали відправною точкою подальших революційних процесів, що назавжди змінили нашу Батьківщину.

Спроба бандитської влади Януковича розвернути зовнішню політику в бік Кремля наразилась на опір громадянського суспільства.
Вже надвечір 21 листопада на вулицях Києва та інших міст України зібралися тисячі небайдужих.
Зауважимо, що перші протести не мали ані великого масштабу, ані революційного запалу. Однак, ці акції відіграли роль каталізатора всеукраїнського руху за фундаментальні зміни в державі, що отримав назву Майдан.
Саме тому вони мають велике історичне значення.

За 6 років опісля ми бачимо, що Україна справді суттєво змінилася. Але в багатьох сферах перетворення носили половинчастий або ж цілком косметичний характер.
На жаль, постмайданна влада не зруйнувала клептократичної управлінської системи, не приборкала корупцію та свавілля чиновників та навіть не покарала винних у злочинах проти учасників Революції Гідності.
Сьогодні ж над нашою Батьківщиною знову нависає загроза повернення до московського ярма через капітулянтські ініціативи чинного керівництва України.
А це означає, що зараз національно орієнтованим силам належить здати ще один іспит історії, щоб зберегти українську свободу.

Тож, згадуючи події 2013-14 р.р., слід розуміти, що боротьба за гідне майбутнє нашої держави триває. Святкувати ще явно передчасно.
Вирішальний бій попереду.

comments powered by HyperComments