На Bader Львів жінці відмовили у виклиці швидкої допомоги, бо її не було ким замінити

П'ятниця, 29 листопада 2019, 10:26
27 листопада на Bader Україна у жінки почалася кровотеча, коли вона звернулася в медпункт і повідомила про свій стан її відповіли , що швидкої допомоги вони викликати не можуть у зв'язку із тим що її немає кому замінити і її дали валідол і невідомі дві таблетки. Про це у ФБ написала донька жінки Аня Клебан.
На Bader Львів жінці відмовили у виклиці швидкої допомоги, бо її не було ким замінити

 

Після яких стан жінки погіршився і вона підійшла до свого бригадира Лишак Галини Василівни.

Бригадир відправила до старшої зміни Броди Оксани. Коли жінка повідомила їй про свій стан, старша зміни підсміхнулася і сказала "та непереживайте в цьому нічого страшного нема, якщо хочете щоб вас відпустили звернітся до деректора". Жінка пішла до деректора Тацан Ольги Михайлівни яка скажала що вона її нічим допомогти не може.

Після цих слів жінка пішла шити.

"Коли вона подзвонила до мене і повідомила, про те що в неї почалася кровотеча, я подзвонила у відділ кадрів і попросила викликати швидку на що мені відповіли що вони не можуть без дозволу директора.

Я викликала швидку до маминої роботи, але швидку не пропустили і тому мені прийшлося викликати наряд поліції і тільки тоді коли приїхала поліція і поговорила з охороною швидку пропустили і мою маму госпіталізували у досить важкому стані .

В даний момент мама в лікарні через хамське ставлення керівництва." - йдеться у повідомленні.
 

Застуник директора Bader Ukraine Горішна Х.І.. опублікувала на сторінці підприємства своє пояснення ситуації:

"У відповідь на публічне звернення Галини Клебан: Керівництво компанії «Бадер Україна» проводить службове розслідування ситуації, яка виникла 27.11.2019р. на підприємстві у м. Городок. Відразу після отримання результатів розслідування обіцяємо надати офіційну відповідь. За попередніми даними, отриманими з журналу обліку звернень у медпункт, ще 26.11.2019 року зафіксовано звернення працівниці Клебан Наталії зі скаргами на кровотечу. Їй було надано медикаментозну допомогу і рекомендовано повернутись додому і звернутись до лікаря. Відтак, відкритим залишається питання, чому 27.11.2019 п. Наталя з’явилась на робочому місці. Сьогодні вже домовлено про спільну зустріч сторін для детального вивчення всіх обставин. Обіцяємо, що не будемо приховувати результатів внутрішньої перевірки та вжити всіх необхідних заходів, навіть якщо для цього потрібно буде здійснити кадрові зміни на підприємстві. Наразі хочемо заявити, що безпека та здоров’я працівників для нас були одним із пріоритетів, ці цінності роз’яснювались усім працівникам ще навіть до початку роботи. Ми обіцяємо з’ясувати та повідомити всі деталі даного випадку в найближчі терміни і бажаємо швидкого одужання п. Наталі."

comments powered by HyperComments