НАБУ проводить обшуки у главку поліції Львівщини

Вівторок, 26 листопада 2019, 17:59
Детективи Національного антикорупційного бюро проводять санкціоновані обшуки у приміщеннях ГУ Нацполіції у Львівській області.
НАБУ проводить обшуки у главку поліції Львівщини

Як повідомили у прес-службі НАБУ, слідчі дії проводяться у межах розслідування можливих зловживань (ч.2 ст.364 ККУ) з боку посадовців ГУ МВС України у Львівській обл. при будівництві житла для правоохоронців.

 

Попередня правова кваліфікація - ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України. Розслідування зазначених фактів детективи НАБУ здійснюють з липня 2019 року, пише Українська Правда.

Як повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook Іван Спринський з ГО «Рабів до раю не пускають», працівники НАБУ проводять обшуки в кабінетах заступника начальника ГУНП Володимира Ільчишина, що курує кадри і матеріальне забезпеченні (був призначений Віконським близько двох місяців тому) та у начальника управління матеріально-технічного забезпечення Петра Польового (був призначений Віконським три тижні тому).

«Черговий удар головою в «бетон» Василя Віконського». P.S. Василю, тобі нащо Аваков видав дві «станції»? Нічого в тебе не виходить ні вчиняти репресії, щодо активістів, ні «економікою» займатись. Начальник ГУНП, то не твоє, змирись, бери свого «генерала» у грудні і забирайся геть з області. Ти виявився неефективним навіть як «пес системи». Як говорила моя бабця - «нівчому»!», - написал Спринський.

 

comments powered by HyperComments