Учні Львова взяли активну участь в інтернет-олімпіаді «На Урок»

Вівторок, 12 листопада 2019, 11:55
Восени 2019 року Освітній проект «На Урок» (naurok.com.ua) провів Всеукраїнську інтернет-олімпіаду з 16 шкільних предметів для учнів 1-11 класів. Півмільйона учасників та 6000 шкіл з 621 населеного пункту – перевірити свої знання вирішили учні з усієї України.
Учні Львова взяли активну участь в інтернет-олімпіаді «На Урок»

Учні Льова також виявили неабияку зацікавленість у змаганні. Інтернет-олімпіаду пройшли понад 9000 учнів. Такі результати свідчать про високий рівень мотивації та зацікавленості дітей, а також про глобальну діджиталізацію освіти, адже олімпіада проходить в онлайн-форматі. Саме тому участь могли взяти всі охочі, незалежно від рівня знань та місця проживання

Найактивнішім закладом освіти у місті став Ліцей № 46 ім. В. Чорновола Львівської міської ради. Загалом найкращі результати діти продемонстрували у таких предметах як «Я досліджую світ», предмети початкової школи, українська мова і література та математика. Найчастіше діти реєструвалися на математику, англійську мову та українську мову і літературу. Загалом середній бал по місту становить  63.17.

Усі учні, які виконали олімпіадні завдання, отримують дипломи чи сертифікати про участь. Учителі ж зі свого боку отримують свідоцтва за підготовку учасників, іменні подяки та можуть без зайвих проблем виявити та ліквідувати прогалини у дитячих знаннях. Щодо найактивніших учителів, то ними стали Левіна Світлана (Школа №10), Яртим Тетяна (Загальноосвітня школа "Дивосвіт") та Мицак Ольга (Школа №98).

Цікавий факт: найвищій бал за олімпіаду отримали учні з іменами Юрій, Марта та Юлія.

Інтернет-олімпіада «На Урок» – новий формат змагання для учнів, завдяки якому вони можуть проявити себе. А ще це унікальне поєднання тренду діджиталізації освіти, духу змагання та потреби у перевірці якості освіти.

Дізнатися більше про результати інтернет-олімпіади «На Урок» можна за посиланням.

comments powered by HyperComments