Львівського військового на добу за гратами затримали у військоматі

Субота, 9 листопада 2019, 23:23
Це при тому, що хлопець підписав контракт з НГУ.
Львівського військового на добу за гратами затримали у військоматі

На прохання комісара військкомату сину сказали приїхати і принести якісь документи. Владислав поїхав у свою частину взяв там витяг з наказу, щоб занести у військкомат. В п’ятницю, 8 листопада, на 11:00 він пішов на Батуринську, там його закрили», – розповіла телефоном Вікторія Задворна, мама резервіста.

Жінка додала, що у військкоматі у сина забрали паспорт, а на його посвідчення резервіста ніхто не зважав.

«Я після роботи приїхала у військкомат. Там мені ніхто не пояснив, чому тримають мого сина. З сином я спілкувалася через грати, він там в прийомному пункті військкомату сидить, вийти він не може, там замок на дверях. Разом з ним зачинені хлопці, яким прийшли повістки в армію», – додала жінка.

 

1492582
Владислава Задворного (праворуч) добу утримували в військкоматі. На фото поруч з ним стоїть його брат-близнюк Всеволод

Перший заступник командира частини №3002, де у резерві проходить службу Владислав, підтвердив журналістам, що дійсно хлопець – їхній резервіст, якого напередодні затримали у військкоматі.

 

«Ми документи всі надавали. Хлопець носив у військомат комплект всіх документів про те, що він підписав контракт. А хто там що в військоматі придумав, я на ще не можу сказати», – розповів телефоном Віталій Борта, перший заступник командира частини №3002.

До слова, батько резервіста Владислава Задворного є учасником АТО та полковником Національної гвардії. На час підписання хлопцем контракту його батько ніс службу у тій самій частині №3002.

Натомість у військкоматі переконані, що ніякої помилки не допустились.

«Заява матері не відповідає дійсності», – заявив  представник інформаційного агентства Міноборони України Олександр Поронюк.

«Цей хлопець призовник, зараз він готується до відправки в Збройні сили або інші військові формування. Якраз зараз готується команда і він буде виконувати свій громадянський і конституційний обов’язок», – додав Олександр Поронюк.

Зараз потерпілий написав заяву у ДБР.

comments powered by HyperComments