«Віконського у відставку!» Сотні львів’ян вийшли на акцію протесту (ФОТО)

Вівторок, 5 листопада 2019, 16:27
У вівторок, 5 листопада, під стінами Львівської ОДА відбулася чергова масштабна акція протесту за відставку одізного очільника ГУНП Львівщини екс-беркутівця Василя Віконського.
«Віконського у відставку!» Сотні львів’ян вийшли на акцію протесту (ФОТО)

Нагадаємо, що конфлікт почався з ситуації у Соснівці, коли людей, що пікетували російські вагони з вугіллям, було побито та заарештовано поліцейськими. Усі накази особисто віддавав очільник Нацполіції Львівщини.

Як повідомляють організатори акції, громада Львівщини, депутати облради та очільник Львівщини Маркіян Мальський висловились чітко і однозначно – Віконського у відставку. Реакція центральної влади – відсутня. Згодом шахтарі, мешканці Львівщини та учасник АТО провели акції протесту. Реакції знову – нуль.

Далі Віконський зустрівся з кримінальними авторитетами, щоб вони змусили активістів «мовчати». У правовому полі вони знову звернулись до керівництва Львівщини, до президента України, навели конкретні дні, години, місце, а ще провели акцію протесту #похорон_довіри, але будь якої реакції так і не дочекались.

«Минулого тижня прийшли на апаратну нараду доголови ЛОДА і запропонували Василю Віконському пройти детектор брехні – злякався! Після завітали на сесію ЛОР, де голова постійної комісії облради з питань діяльності правоохоронних органів Михайло Дзюдзь озвучив звіт комісії, яка констатувала порушення законодавства Віконським під час подій в Соснівці. Тоді ж депутати облради вирішили підтримати громаду Львівщини і спільно організувати поїздку до Києва за для акції протесту за відставку Віконського у п’ятницю, 8 листопада, під стінами Міністерства внутрішніх справ», - йдеться у повідомленні.

ФОТО ВГО Сокіл / Львівщина

comments powered by HyperComments