Одну з центральних вулиць Львова відремонтують

Четвер, 24 жовтня 2019, 23:31
Львівське комунальне підприємство “Львівавтодор” замовило реконструкцію вулиці Богдана Хмельницького.
Одну з центральних вулиць Львова відремонтують

Відповідний тендер опублікували на сайті публічних закупівель Prozzoro, пише ІА Вежа.

У технічному завданні зазначили, що спочатку улаштують шар з щебенево-піщаної суміші, опісля зроблять асфальтобетонне покриття. Серед інших робіт, планують оновити трубопроводи для водопостачання. Окрім цього, збудують тротуари та велодоріжки. Також поставлять автобусні зупинки та встановлять 117 дорожніх знаків. Для покращення благоустрою висадять майже півтори тисячі кущів.

Реконстркцію проведуть на ділянці від від вул. Промислової до вул. Липинського. Очікувана вартість робіт становить 185 мільйонів 561 тисячу гривень. Джерелом фінансування є кошти місцевого бюджету Львова.

Додамо, ремонт закінчать до 20 червня 2022 року. Аукціон проведуть 2 січня наступного року, проте учасники можуть подавати заявки до 25 листопада 2019 р.

Нагадаємо, на вулиці Богдана Хмельницького планують встановити сучасне освітлення. У серпні цього року ЛКП «Львівсвітло» оголосило тендер на реконструкцію освітлення вулиці Богдана Хмельницького, у якому перемогло підприємство «ЛК Енерголюкс». 30 вересня із ним підписали договір на виконання робіт. Відомо, що вартість становить 13,868 млн грн.

comments powered by HyperComments