Садовий перетворив Львів у центр алкогольного туризму, - депутат ЛМР

Вівторок, 22 жовтня 2019, 23:28
Про це заявив депутат ЛМР Маркіян Лопачак.
Садовий перетворив Львів у центр алкогольного туризму,  - депутат ЛМР

“Класно, коли місто стає центром гастрономічного туризму. Але коли місто стає центром алкогольного туризму, це не зовсім добре. Коли я зі своїми дітьми приходжу на різдвяний чи великодній ярмарки, не дозволяю їм щось купувати, бо я переживаю, бо розумію, в яких умовах воно готується. Чи міський голова і виконавчі органи влади мають на це вплив? Однозначно.

От ми говорили про ситуацію щодо наливайки біля входу у міську раду. А якої якості цей алкоголь? Хто перевіряв? Хто давав ліцензію на його виробництво? Тож давайте розмежовувати місто і міську владу. Я, як депутат, є містком між громадою і міською владою на чолі з міським головою. Все, що я можу зробити, – це реагувати на звернення мешканців, подавати запити. Але коли в міського голови є абсолютна більшість у міській раді, вони на ці речі не реагують. Діяти в межах закону по іншому ми фактично ніяк не можемо”, – зазначив Маркіян Лопачак.

“Я закрив для себе питання зі збереження історичної спадщини, коли у Бернардинському дворику, фактично через стіну від управління охорони історичного середовища, відкривався черговий ресторан, руйнувалися підвали і довбалися стіни. Того ніхто не бачив. Коли в проміжку між 2012-2014 роками я зробив понад 15 запитів у правоохоронні органи та до міського голови Садового, щоби на вулиці Сербській у будинку шоколаду забрати ванни чи хоча би якось їх упорядкувати, реакції не було жодної”, – додав депутат

comments powered by HyperComments