На Голову Яворівської РДА громадська рада обрала Андрія Шумського

Четвер, 17 жовтня 2019, 23:26
Шумський був довіреним Зеленського на 122 окрузі.
На Голову Яворівської РДА громадська рада обрала Андрія Шумського

Сьогодні громадська рада при Яворівській РДА провела голосування щодо рекомендації призначення голови Яворівської РДА. З 14 учасників ради 8 проголосували «за» Андрія Шумського – представника Слуги Народу.

Нагадаємо, Шумський  - львівський підприємець у сфері утилізації відходів, кандидат у депутати від виборчого округу №122 на виборах до ВРУ у липні 2019. Пріоритетом своєї діяльності бачить розвиток інфраструктури.

"Вважаю що Яворівський та Жовківський райони, якщо порівняти з іншими районами Львівської області, були «бідними родичами» щодо них. Бо фінансування наших територій формувалося за залишковим принципом. Тобто, нагальних потреб багато, а коштів недостатньо.

Якби не збори з митниці то не знаю чи взагалі б ремонтувалися дороги! Так, не заперечую, що окрім митних надходжень гроші виділялися із місцевих та державного бюджетів. Але їх, критично – мало! Тому якість ремонту цих доріг бажає бути кращою, як і процедура проведення тендерів та її прозорість!

От давайте проаналізуємо, яка фірма майже завжди виграє тендери щодо ремонту доріг в нашому окрузі? Думаю її назву люди добре знають, як і її керівника. Не маю нічого проти! Нехай працює, забезпечує людей роботою та платить податки. Але головне, щоб дане підприємство належним чином ремонтувало наші дороги бо є безліч нарікань, ще раз повторююсь, на погану якість таких ремонтів.

Тому, команда Володимира Зеленського, яку я представляю, хоче провести швидкі та якісні реформи аби протидіяти різним тіньовим схемам. Ми маємо намір сформувати більшість у Верховній Раді України аби ухвалити необхідні закони та сформувати дієвий, рішучий та фаховий уряд. І прошу всіх людей підтримати нас!",  -казав Шумський раніше у своєму передвиборчому інтерв`ю.

comments powered by HyperComments