Директор російського ліцею №17 розкритикував дії свого педагога, який забрав дітей з лекції про Майдан

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 16:50
Як повідомляли нам, вчителька російського ліцею №17 відмовилась розповідати дітям про Небесну Сотню під час просвітницького заходу для школярів біля меморіалу Небесної Сотні у Львові. Також педагог не дозволила провести лекцію для дітей і організаторам заходу. 
Директор російського ліцею №17 розкритикував дії свого педагога, який забрав дітей з лекції про Майдан

Сьогодні, 11 жовтня, журналістам Форпосту вдалось взяти коментар у директора ліцею. На думку Володимира Свінчука, інформація про небажання вчительки розповідати дітям про Небесну Сотню є провокацією -  вчителька в межах патріотичного виховання завела школярів на Меморіал.

Як вдалось дізнатись, вчителька разом із учнями відвідували баскетбольне поле поблизу. Після цього "самовільно", як стверджує Володимир Свінчук, завела дітей до Меморіалу Небесної Сотні. 

"Піти після того на Меморіал - це її рішення. І хоч вона каже, що це було з метою патріотичного виховання, але те, як це було зроблено, не витримує жодної критики", - коментує директор ліцею. І як виявилось, він мав на увазі не поведінку педагогині на Меморіалі, а те, що вчителька порушила трудову дисципліну.

"Вона порушила трудову дисципліну і посадові інструкції. Грубо порушила. І благородні пориви - не виправдання", - пояснює директор.

comments powered by HyperComments