У Мальського 2 нових заступника

Середа, 25 вересня 2019, 11:53
Кабмін погодив призначення Тараса Греня та Івана Собка заступниками голови Львівської обласної державної адміністрації.
У Мальського 2 нових заступника

Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду у середу, 25 вересня.

Раніше на сайті НАЗК з’явилися декларації кандидатів на посади заступників голови ЛОДА – 44-річного екс-керівника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Тараса Греня та 35-річного депутата Львівської облради від «Самопомочі» Івана Собка. Досі Іван Собко працював на посаді заступника керуючого справами Львівської обласної ради - начальника відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв'язків. Також є депутатом Львівської облради від «Самопомочі».</p>

Тарас Грень – колишній очільник Головного територіального управління юстиції у Львівській області. З лютого 2019 року працював керівником юридичного відділу Львівської ОДА.

У голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського вже є два заступники. Першим заступником призначено 33-річного Василя Лозинського, заступником – 28-річного львівського підприємцяЮрія Холода.

На посади заступників голови ЛОДА також претендують 27-річний юрист з Києва Юрій Добош та 46-річний львівський журналіст Віктор Гальчинський.

 

comments powered by HyperComments