У центрі Львова побудують сучасний готель з конференц-залом та торговими приміщеннями

Четвер, 26 вересня 2019, 17:07
На вулиці Дорошенка у Львові зведуть 22-метровий готель.
У центрі Львова побудують сучасний готель з конференц-залом та торговими приміщеннями

Як пише «Львівський портал», зараз на цьому місці стоять МАФи та двоповерховий будинок, що знаходиться у досить занедбаному стані. Питання про видачу відповідних містобудівних умов та обмежень у п’ятницю розгляне виконком Львівської міськради у п’ятницю, 27 вересня.

Містобудівну документацію на проектування й зведення готелю на вул. Дорошенка, 2 хочуть отримати львів’янка Софія Максимець та мешканка Винників Леся Данчевська.

Як йдеться у проекті рішення виконкому, будівництво нового готелю мало б відбуватися на земельній ділянці площею 0,0995 га, цільове призначення якої – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Ділянка належить до земель житлового і громадської забудови, вид її використання – для будівництва торгового центру. Заплановано, що допустимий відсоток забудови земельної ділянки складе 97%.

Водночас у проекті рішення зазначено, що земельна ділянка знаходиться у кварталі історично сформованої забудови у межах історичного ареалу міста. Про те, що ця територія попадає у буферну зону ЮНЕСКО, не вказано.

Висота майбутнього готелю має становити 22 м, його частина примикатиме до існуючих будівель із західної, північної та східної сторони.

comments powered by HyperComments