У Львові контролери будуть пропонувати купити абонемент замість штрафу

Вівторок, 24 вересня 2019, 22:43
Під час рейду людині, яка не оплатила проїзд пропонували придбати проїзну картку — абонемент на 30 днів, замість сплати штрафу.
У Львові контролери будуть пропонувати купити абонемент замість штрафу

«Львів, перше місто в Україні, що повністю відмовилося від кондукторів у громадському електротранспорті, та ще понад 10 років тому перейшло на європейський формат обслуговування, який передбачає інспекторів-контролерів, що здійснюють контроль за оплатою проїзду та наділені повноваженнями накладання штрафу за безоплатний проїзд чи неоплачене перевезення багажу.

Станом на сьогодні, у штаті ЛКП «Львівелектротранс» працюють близько 50 інспекторів-контролерів. Щотижня контролери виявляють понад 600 випадків неоплачено проїзду та виписують штрафних квитанцій на суму більшу 55 тисяч гривень.

Тому сьогодні ми проводимо рейд-акцію «Отримай проїзний на 30 днів замість сплати штрафу». Під час рейду, людині, яка не оплатила проїзд пропонуватимуть придбати проїзну картку- абонемент на 30 днів, замість сплати штрафу. Рейд-акція покликана привернути увагу до проблеми неоплати проїзду у громадському електротранспорті міста та наголосити відомих принципах взаємозв’язку між комфортом та якістю проїзду і культурою оплати за нього", — повідомив Іван Бондар, речник ЛКП «Львівелектротранс».

comments powered by HyperComments