Сьогодні у Львові можуть остаточно знищити дитячий психдиспансер

Вівторок, 10 вересня 2019, 12:30
Питання винесене на сесії ЛМР.
Сьогодні у Львові можуть остаточно знищити дитячий психдиспансер


Нагадаємо, проти знищення цього закладу неодноразово протестували містяни та питання «відфутболювалося» з регулярною частотою. От і сьогодні можливе чергове перенесення вирішення цього питання. Активісти вже звертаються до мешканців Львова з проханням допомогти зберегти диспансер, нагадаємо, єдиний у місті.

"Як уже відомо, завтра 10 вересня засідатиме Львівська обласна Рада. У порядку денному фігурує питання реорганізації дитячого психоневрологічного диспансеру. Вкотре звертаємось до нашої влади, щоби втрутилась і не допустила знищення даного медичного закладу.

Усіх небайдужих (хоча, байдужих також) просимо надіслати лист, який можна заватнажити у файлообміннику за посиланням https://fex.net/s/9ece9vt по наступним електронним адресам наших посадовців :
✅ [email protected]
✅ [email protected]
✅ [email protected]
✅ [email protected]
✅ [email protected]

Вам потрібно підписати лист у форматі : ПІБ , електронна пошта, дата 9.09.2019. Та додати електронний підпис. Це можна здійснити наступним чином: ставите підпис на білому листі паперу, фотографуєте або скануєте, обрізаєте при потребі, та вставляєте у вордівський файл з текстом листа біля свої даних ( На панелі зверху "Вставка-малюнки"). Натисканням правої кнопкої мишки можна змінити розмір підпису, щоб він не займав пів сторінки, а також вирівняти його розміщення по краю сторінки", - пише Людмила Козак.

comments powered by HyperComments