Колишній беркутівець може очолити поліцію Львівщини

Вівторок, 3 вересня 2019, 23:23
Про це повідомляють львівські журналісти.
Колишній беркутівець може очолити поліцію Львівщини

За попередніми даними, колишній замісник начальника роти Беркуту Василь Віконський претендує на посаду голови поліцію Львівщини. Про це повідомляють неназвані джерела у ГУ НП.

"Мені повідомили, що днями буде представлено керівником області пана Віконського Василя, який в минулому 14 років прослужив у Беркуті і дослужився до заступника командира роти. Під час атестації був рекомендований до звільнення і поновився в поліцію через суд. Далі стрімка кар‘єра - очолив управління Хмельницької області , а на сьогодні - йде керівником Львівщини. Був в АТО.

Кілька днів тому Віка Балицька опублікувала допис про те, що колишній беркутівець може очолити Львівщину. І це мало кого здивувало в коментах. Як на мене - це призначення жорсткий тролінг Львівщини. Знаючи відношення львівян до Беркута - призначати беркутівця керівником - це 80 левел! Але мушу визнати, що відсутність реакції на це зі сторони громадськості та журналістів - теж показник. Ми пробачили Беркуту все? Справді?

І ще, з перевірених джерел, мені відомо, що це призначення лобіював пан Чеботар.... Той, що вчив Авакова молодшого рюкзаки купувати) і про якого пан Пісний кіно знімав. Але досі прокуратура надежної оцінки не надала.....Але що мене дивує, коли і Аваков досі міністр", - повідомила Наталія Шелестак.

 

comments powered by HyperComments