З 9 липня до 19 серпня відбуватиметься спільна виставка Ніни Буряк та Петра Старуха

Вівторок, 9 липня 2019, 12:43
Дана виставка стала першою серед проектів співпраці галереї сучасного мистецтва Proart Gallery та креативного простору Futura HUB.
З 9 липня до 19 серпня відбуватиметься спільна виставка Ніни Буряк та Петра Старуха

Митці демонструеють творчі доробки у галузі абстрактого живопису та скульптури.

Ніна Буряк – відома українська мисткиня (живописець, графік, дизайнер), член Національної спілки художників України. У 1980 році закінчила відділ моделювання одягу Львівського державного інституту прикладного та декоративного мистецтва. Працювала у Львівському Будинку моделей, створювала розробки сучасного одягу, паралельно працюючи в галузях станкової графіки і малярства. Участь у виставках –
у Львові, Києві, Відні, Дортмунді, Анже, Зіґені, Зальцбургу та багатьох інших містах Західної Європі.В естетичній проблематиці переважало розуміння авторкою образотворчої субстанції пластичної форми.

Петро Старух народився у 1961 р., Закінчив Львівський інститут прикладного та декоративного мистецтва.Сьогодні – член Національної спілки художників України.

З 1986 року митець активно бере участь у перформансах, міжнародних скульптурних симпозіумах та бієнале, у художніх проектах Львова, Києва, Юрмали, Токіо, Сіднея, Нью-Йорку, Мюнхена, Риму.

З 2005 р. працює викладачем кафедри дизайну Національного лісотехнічного університету України. Працює в галузі декоративно-прикладного мистецтва.
Futura HUB – втілення концепції «Eat & work». Це локація для роботи, творчості та гастрономічного задоволення. Розташована тут Coworking Platforma збиратиме під одним дахом всіх, хто жити не може без креативу, постійного розвитку та самовдосконалення, стане осередком, що об’єднає креативну молодь міста і бізнес-кластер Львова.
(Кульпарківська 200а).

comments powered by HyperComments