У Львові «Онур» знову здав дорогу з браком

Вівторок, 13 серпня 2019, 12:38
Зараз компанія виправляє недоліки.
У Львові «Онур» знову здав дорогу з браком

У Львові на проспекті Чорновола тривають ремонтні роботи: підрядник має підняти дощоприймачі, ліквідувати недоліки, нанести розмітку.

За даними прес-служби Львівської міськради, компанія "Онур", яка ремонтує дорогу, виявила недоліки після нанесення тонкошарового покриття, відтак їх мають поправити, і через це ремонт затягнувся. Про це пише 032.ua.

У Галицькій райадміністрації вважають, що відшарування певних клаптиків покриття може бути пов’язане з великим трафіком машин на проспекті, а також з тим, що зразу ж після нанесення покриття мешканці ходили по цих ділянках.

Зазначимо, що вартість ремонтних робіт становить 2,5 млн грн, але за словами представника Галицької РА Віктора Дубиняка, підряднику за роботу ще не заплатили.

Нагадаємо, ділянку пр. Чорновола, від вул. Під Дубом до Зернової перекрили для поточного ремонту дороги ще 24 липня. Тут використали нову для Львова технологію: ліквідацію тріщин, ям і нанесення тонкошарового покриття на всій ділянці, яку ремонтують. Таке покриття виготовляють на модифікованих бітумах з латексними добавками. Усього на дорогу викладають два шари покриття - вирівнюючий та верхній, який запобігає утворенню ямковості. Цей метод удвічі дешевший, ніж влаштування звичайного асфальтобетонного покриття.

 

comments powered by HyperComments