У Львові оштрафували власника квазі-борделю на площі Ринок

Середа, 3 липня 2019, 15:52
Власник незаконно відібрав у мешканців їх ні підвали та коридор.
У Львові оштрафували власника квазі-борделю на площі Ринок

Новий заклад з надання секс-послуг з’явився у місті нещодавно – до того на його місці був магазин. Зараз площу поділили, на 2\3 досі ведеться торгівля, а 1\3 відійшла під новий заклад, який позиціонує себе як ресторан з промовистою назвою Eros Showbar. Вже за місяць з моменту відкриття, нові власники встигли незаконно влаштувати вентиляцію та відібрати у людей підвальні приміщення.

«Вони зайняли дворик, а тепер викручують руки сусідам, бо їм ще цього мало. Ми повинні їм віддати свої підвальні приміщення. Вони підходили до нас і пропонували ще винагороду, якщо ми зі всіма домовимося. Ми відмовились, бо сусіди категорично проти цього», – розповідає мешканка будинку Галина Миколаївна.

Власник закладу харчування вже встиг незаконно встановити вентиляцію. Через скарги мешканців її демонтували. За дозволами на початок будівельних робіт власник приміщень не звертався.

«Він звернувся до управління тільки щодо влаштування додаткових входів. Висновки відповідно отримав, але це не є дозвіл на початок проведення робіт. Треба дозвіл від інспекції «Держархбудконтролю», бо будь-які роботи в пам’ятках передбачають такий дозвіл», – пояснила начальниця управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко.

Власнику нежитлових приміщень у будинку на пл. Ринок, 11 доведеться сплатити 170 тис. грн штрафу.

comments powered by HyperComments